La Unió Esportiva Sant Cugat i la Fundació UESC renoven dos convenis de patrocini i en signen un de nou


  • Comparteix:

La UESC i la Fundació UESC han signat a l'Ajuntament diversos convenis de patrocini amb Sportwell, l'Institut Autran i Molstrock. Un convenis que serviran per continuar amb els projectes que té en marxa la Fundació UESC com són ASDI-UESC, el programa 'Dinamiks', el Campus Sant Cugat Índia, el programa 'Enganxa't als Valors' o els STQlímpics entre d'altres, així com servei de fisioteràpia i sessions formatives per als jugadors del club.

Cadascuna de les institucions hi col·labora de diferent manera. Sportwell, que ja porta quatre anys amb el club ofereix servei de fisioteràpia en el club a més de sessions formatives. Pel que fa a Molstock, que és el segon any que hi col·labora, ho fa econòmicament, amb sessions formatives i en actes socials com la Cavalcada de Reis. I la Fundació Autran, que s'adhereix a aquest projecte aquest any, participa amb aportacions econòmiques i descomptes als socis de la UESC.

La presidenta de la Fundació UESC, Sonia Guivernau, destaca la importància de poder comptar amb aquests patrocinadors per continuar amb la seva tasca.

Sonia Guivernau

Volem agrair la comprensió que feu de projectes que per a nosaltres són molt importants. Hi ha hagut un creixement dels projectes que ha vingut acompanyat de la presència de nous patrocinis.


A l'acte ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, el regidor d'Esports, Eloi Rovira, la presidenta de la UESC, Mònica Mateu, el director general de Molstrock, Sergi Moldes, el codirector de Sportwell, Xavier Linde, i el gerent de l'Institut Autran, Joan Autran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.