Carlos Antonio 'Deivi' representarà la UESC aquest dissabte a l'All Star de Copa Catalunya


  • Comparteix:

Carlos Antonio 'Deivi', el jugador de la UESC triat per l'All Star

Carlos Antonio 'Deivi', el jugador de la UESC triat per l'All Star

Carlos Antonio 'Deivi' serà el representant de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) en l'All Star de Copa Catalunya que reuneix aquest cap de setmana els millors jugadors de la categoria a Cornellà. El pivot dels vermell-i-negres disputarà el partit de les estrelles dissabte a les cinc de la tarda, en una jornada en què també es viuran els concursos de triples i esmaixades.

L'All Star del bàsquet català es disputarà en categoria masculina dissabte i en femenina diumenge. El partit de les estrelles en nois enfrontarà els millors jugadors del grup 1, entre ells 'Deivi', davant els jugadors més destacats del grup 2. Més enllà del matx, a les sis de la tarda es durà a terme el concurs de triples i a les set el d'esmaixades, tots dos amb cinc participants.

Diumenge serà el torn de la jornada femenina, amb la disputa del partit de les estrelles i un concurs de triples. Aquest cap de setmana de bàsquet té el suport de La Xarxa, que l'emetrà en directe a les televisions locals i al canal 159 de Movistar+. També es podrà seguir en 'streaming' a Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.