La UESC sorprèn el CB Artés en una exhibició defensiva i suma la vuitena victòria de la temporada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) guanya (85-70) el CB Artés a la dotzena jornada del grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs han frenat els visitants amb una gran intensitat defensiva i superen així un CB Artés que sumava vuit victòries consecutives.

Des del principi del matx, els santcugatencs han sortit molt intensos i amb les idees clares per frenar l'atac visitant. Els dos primers quarts han caigut del bàndol local i la UESC ha arribat al descans 12 punts per sobre en el marcador (39-27) i amb bones sensacions en el joc. L'equip ha demostrat gran fortalesa defensiva i ha tingut bons percentatges anotadors.

Al tercer quart, el partit s'ha trencat després que els àrbitres han xiulat una doble tècnica al CB Artés per protestar i han expulsat el seu tècnic, Toni Mañoses, i el base Roger Portella, que s'ha queixat d'un cop al nas. Els santcugatencs han aprofitat el nerviosisme visitant per ampliar l'avantatge i arribar al final del tercer quart 24 punts amunt (67-43). En el darrer quart, el CB Artés ha millorat i ha retallat distàncies, però la UESC ha sabut gestionar el ritme de joc per acabar guanyant de 15 punts de diferència (85-70).

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, destaca l'actitud defensiva del seu equip.

Cesc Senpau

L'equip s'ha sentit còmode defensant i ha vist que no rebia punts amb facilitat. Aquest encert ens ha fet atacar més fàcil i els jugadors han mostrat la seva qualitat.

La victòria deixa els de Cesc Senpau en setena posició amb 20 punts i la setmana que ve visiten el CB Santa Coloma, que és sisè amb els mateixos punts que la UESC.