La UE Sant Cugat torna a la zona de confort del pav 1 per rebre un Sant Gervasi embalat


  • Comparteix:

La UESC juga de nou al pav 1

La UESC juga de nou al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) torna al pav 1 després de dos desplaçaments consecutius i ho fa per rebre aquest dissabte a dos quarts de vuit l'avantpenúltim del grup 1 de Copa Catalunya, el Sant Gervasi. Els santcugatencs esperen mantenir el seu bon paper com a local, on només han perdut un partit, però davant tindran un equip molletà que es troba en el millor moment de la temporada després de sumar dues victòries en les dues últimes jornades de les tres que ostenten.

La UESC torna a la seva zona de confort. L'equip de Cesc Senpau va situar-se a les acaballes de la primera volta a prop de la zona d'ascens, una posició que s'ha vist agreujada pels dos últims resultats, dues derrotes, això sí, davant de dos dels principals equips de la categoria i a domicili: el CB Santa Coloma i el CB Vic. El conjunt vermell-i-negre espera tornar a fer valer el factor de fortí del pav 1 per situar-se de nou al camí del triomf i tornar a assetjar uns llocs de promoció d'ascens que són a dos partits.

Davant tindrà un avantpenúltim enganyós: si bé l'equip de Mollet només ha assolit tres triomfs, els dos últims els ha aconseguit de forma consecutiva, tot i fer-ho com a local. Al partit de la primera volta, a la pista del Sant Gervasi, la UESC es va endur una ajustada victòria per només un punt de diferència a la pròrroga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.