El femení de la UESC confirma la millora col·lectiva i es desfà de l'AB Premià


  • Comparteix:

La UESC ha superat el Premià i segueix en línia ascendent

La UESC ha superat el Premià i segueix en línia ascendent

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina supera (52-40) el cuer del grup 2 de Primera Catalana, l'Agrupació Bàsquet Premià de Mar i suma el segon triomf consecutiu per allunyar-se de la zona perillosa de la taula. Les santcugatenques han tornat a demostrar la seva evolució en el joc i se situen a la novena plaça amb set victòries i 10 derrotes.

L'equip dirigit per Marta Rosanas ha sortit molt concentrat a la pista, amb una alta intensitat en defensa que ha permès a les santcugatenques gaudir de transicions ràpides i obrir forat al marcador. La UESC ha arribat al descans amb 16 punts de marge. A la segona meitat les vermell-i-negres s'han encallat davant la defensa en zona de les maresmenques i ha tingut més dificultats per trobar espais. Tot i això ha sabut gestionar l'avantatge i certificar una victòria molt solvent.

L'entrenadora de la UESC, Marta Rosanas, es mostra molt satisfeta amb la millora de joc i de resultats.

Marta Rosanas

Ara ve una sèrie de partits davant rivals directes que hem de guanyar tant sí com no. L'equip a poc a poc va fent passes endavant i es va adaptant a la nova manera de jugar.


El partit de la propera jornada contra el Bàsquet Ateneu Montserrat ha estat ajornat i la UESC no tornarà a jugar fins el dissabte 25 de febrer, quan rebrà a casa el Sant Adrià B, tercer classificat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.