Roger Esteller lamenta la falta d'un projecte per al primer equip del FC Barcelona de bàsquet


  • Comparteix:

L'exjugador del FC Barcelona de bàsquet Roger Esteller ha lamentat la situació actual del primer equip i espera una renovació profunda de la plantilla quan acabi la temporada. Esteller creu que fa molts anys que es fan les coses malament i que els jugadors han de treure l'orgull a la pista. L'exjugador blaugrana ha impartit una 'masterclass' al conjunt femení d'Aylesbury High School al pav 3 de la Rambla del Celler.

Esteller, que va guanyar dues lligues ACB, dues Copes del Rei i una Copa Korac, ha criticat la manca de projecte del club blaugrana. L'exjugador s'ha mostrat molt crític amb la situació actual del conjunt blaugrana.

Roger Esteller

No és normal que el Palau esbronqui l'equip. Fa molts anys que això no passava.


Esteller es mostra esperançat perquè molts jugadors finalitzen contracte i creu que cal una reflexió profunda a la secció.

Roger Esteller

S'ha de fer una reflexió profunda. Cal que els jugadors competeixin cada partit.


A la 'masterclass', Esteller ha explicat la tècnica del tir, situacions amb i sense pilota amb diferents exercicis. L'exjugador blaugrana ha buscat la complicitat amb les jugadores i ha corregit les diferents tècniques emprades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.