Una cistella de Robert Cosialls dóna el triomf a la UE Sant Cugat a la pista del Bàsquet Pia Sabadell


  • Comparteix:

Robert Cosialls, en una imatge d'arxiu

Robert Cosialls, en una imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina supera el penúltim classificat del grup 1 de Copa Catalunya, el Bàsquet Pia Sabadell, gràcies a una cistella de Robert Cosialls a menys d'un segon per al final del partit. El partit ha estat marcat per la igualtat en el marcador i les curtes avantatges de tots dos equips, i la UESC ha pogut esgarrapar finalment un triomf que la manté a només un partit de les places de promoció d'ascens.

Cesc Senpau ho havia avisat durant tota la setmana. El compromís a la pista sabadellenca, tot i ser la seu d'un dels conjunts amb menys triomfs de la categoria, tenia molts condicionants que el feia complicat. El desenvolupament del partit d'aquesta jornada, doncs, li ha donat la raó. Tot i que als primers compassos hi ha hagut un petit avantatge santcugatenc, el marcador s'ha ajutat i el rival ha mantingut el tipus a través de la seva experiència i variants defensives.

El domini a l'electrònic ha anat canviant de signe fins als compassos finals, i tot i que ha obert un petit forat a pocs minuts per a la conclusió del matx, els triples locals han tornat a la igualada fins l'última possessió. La UESC ha disposat de l'última possessió, i tot i que la pissarra no ho preveia així, Robert Cosialls ha acabat amb la pilota a les mans per anotar un llançament forçat i deixar quatre dècimes de segon al rellotge del partit, insuficients perquè el Bàsquet Pia Sabadell anotés.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, es mostra satisfet pel triomf.

Cesc Senpau

Estem contents perquè hem guanyat un partit molt complicat. Sabíem que ens costaria molt guanyar aquí.


La Unió Esportiva Sant Cugat suma la seva dotzena victòria i es manté a una de la zona de promoció d'ascens, que marca l'Artés.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.