La UE Sant Cugat esgota el Badalonès, suma la sisena victòria seguida i ja és a zona de play-off

Imatge d'arxiu / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) imposa la superioritat física a la pista del Badalonès, suma la sisena victòria seguida (50-73) i se situa en zona de play-off per ascendir a Lliga EBA. Els santcugatencs han desgastat els badalonins a la primera part i han augmentat una marxa a la segona, ja amb els locals esgotats. La UESC és quarta amb el mateix balanç que l'Artés quan falten sis jornades per al final de la fase regular.

La UESC segueix acumulant arguments per somiar. A les darreres setmanes, l'equip ha anat pujant esglaons i aquesta jornada ha fet el salt a les quatre primeres places, gràcies a un rendiment sòlid que fa que l'última derrota s'allunyi ja quasi bé un mes i mig enrere. Els de Sant Cugat han llegit de manera encertada el matx i han provat d'imposar un alt ritme de joc, acompanyat d'una gran efectivitat en el llançament exterior.

Tot i això, els locals, que són vuitens, han mantingut el tipus fins al descans (31-35), després del qual la UESC ha augmentat encara més el ritme i ha desfet la teranyina defensiva local, que ha intentat alentir el ritme amb defenses zonals. Al final del tercer quart, els vermell-i-negres ja havien acumulat 15 punts de diferència (41-56), superioritat que han acabat de corroborar gràcies a un bon fons físic als últims 10 minuts.

El tècnic de l'equip, Cesc Senpau, celebra l'actitud i la paciència dels seus homes davant la proposta rival.

Cesc Senpau

Hem tingut una bona actitud per defensar i córrer, i per tenir un punt de paciència per atacar la seva defensa zonal.

La UESC empata ara a la quarta plaça amb l'Artés, al qual va guanyar a la primera volta per 15 punts i al qual visitarà la penúltima jornada, en un matx que es preveu cabdal per saber el desenllaç de les opcions de ser al play-off. Aquesta jornada, els de Senpau han deixat enrere el CB Santa Coloma, que ha perdut davant el tercer, el CB Vic, i que ara és un partit per darrere.

La jornada que ve també es preveu propícia per als interessos de la UESC: els de Senpau reben el Sant Narcís, novè, mentre que l'Artés visita el líder, el Boet Mataró.