La UE Sant Cugat es desplaça Olot amb les places de salvació directa a l'horitzó


  • Comparteix:

La UESC visita l'Olot després d'haver guanyat el Joventut Les Corts

La UESC visita l'Olot després d'haver guanyat el Joventut Les Corts

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita aquest dissabte a tres quarts de sis de la tarda el Club Bàsquet Olot amb els llocs de permanència directa al grup 2 de Primera Catalana a l'horitzó. Les de Marta Rosanas marquen la promoció de permanència i són a només un partit dels grup de tres equips que es troben al llindar de la salvació. Les olotines són setenes amb dues victòries més que les vermell-i-negres.

La UESC va obtenir un triomf balsàmic el cap de setmana passat a casa davant el Joventut les Corts, tot i que no va poder esgarrapar el bàsquet average a favor. No obstant això, amb qui sí que té guanyat el parcial directe i, en cas d'empat, superaria a la classificació és amb el CB IPSI, i amb el Sant Andreu Natzaret parteix amb cinc punts a favor en el partit d'anada. Tots tres rivals són els que marquen la permanència, a un sol partit de les vermell-i-negres quan en resten nou per al final de la fase regular.

Per tant, cada triomf de les de Rosanas val el seu pes en or de cara a evitar la promoció de descens. El repte d'aquest cap de setmana és a la pista d'un Olot que ha signat la meitat de les seves victòries aquest curs a casa, cinc dels nou enfrontaments disputats com a local. A la primera volta, les olotines van desfer-se de la UESC a casa amb solvència, això sí, en un dels moments més crítics de les vermell-i-negres, encara sota la direcció de Vicenç Poblet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.