La UE Sant Cugat afronta davant el Sant Narcís la primera de les sis finals per ser al play-off


  • Comparteix:

La UESC espera seguir creixent al pav 1

La UESC espera seguir creixent al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina disputa aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre davant el Sant Narcís una de les sis finals que queden per ser al play-off d'ascens a Lliga EBA. Els de Cesc Senpau arriben a la vint-i-unena jornada en quarta posició i intentaran mantenir el lloc en una jornada en què el CB Artés, el seu perseguidor, visita el segon, el Boet Mataró. La UESC pot obrir, doncs, una petita escletxa per consolidar la seva plaça als llocs nobles.

Després de sis victòries seguides, la Unió Esportiva Sant Cugat s'ha guanyat el dret a somiar amb una fita que a l'inici de curs no imaginava. El fet de ser a la promoció per ascendir a Lliga EBA passa per mantenir l'alt nivell de competitivitat mostrat les últimes setmanes i per fer els deures en dates clau com la d'aquest dissabte. El Sant Narcís arriba al pav 1 com a novè, és a dir, que els santcugatencs són a priori favorits. En cas de resoldre el seu matx, els de Senpau esperaran que es compleixin altres resultats per signar una jornada rodona.

Més enllà d'esperar que l'Artés, que a hores d'ara té el mateix balanç que la UESC, caigui a la dura pista del Boet Mataró, hi ha un altre partit en aquesta jornada 21 en què s'enfronten dos conjunts que són a la pomada: el Santa Coloma, sisè i a un partit dels vermell-i-negres, reben el líder, el Sant Pep. Ara bé, abans de tot això la Unió Esportiva Sant Cugat ha de superar un Sant Narcís que pot ser un llop amb pell de xai: al partit de la primera volta es va endur el partit a la seva pista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.