L'European International School opta a l'ascens a Tercera Catalana per primera vegada


  • Comparteix:

L'Europa intentarà ascendir a Tercera Catalana / Font: Europa International School

L'Europa intentarà ascendir a Tercera Catalana / Font: Europa International School

El sènior masculí de l'European International School de bàsquet opta a ascendir per primera vegada a la seva història a Tercera Catalana. L'equip santcugatenc milita al grup 3 del Campionat de Catalunya Sots-25 i quan resten quatre partits per al final de la fase regular és segon, amb les mateixes victòries que el líder, el Sabadell Sud B, però amb un partit menys. Precisament aquest dissabte tots dos equips es veuen les cares en un enfrontament que es preveu clau.

Si l'European no aconsegueix acabar en primera posició, dependrà dels descensos dels equips catalans de les categories estatals per saber si podrien o no pujar a Tercera Catalana. El calendari ha determinat que l'equip tingui aquest dissabte un partit crucial per acabar com a líder: visita el seu rival directe, el Sabadell Sud B. A la primera volta, l'equip santcugatenc va guanyar a casa per 10 punts (66-56), així que, més enllà de guanyar, el bàsquet average també serà clau.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.