La UESC guanya de 20 punts a la pista del Sant Quirze i ja encadena vuit victòries seguides


  • Comparteix:

Els santcugatencs celebren la victòria a la pista del Sant Quirze / Font: UESC

Els santcugatencs celebren la victòria a la pista del Sant Quirze / Font: UESC

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat venç a la pista del Sant Quirze per un imponent 76-96 i es manté en zona de promoció d'ascens quan només falten quatre jornades per al final de la competició regular al grup 1 de Copa Catalunya. Els santcugatencs encadenen vuit victòries consecutives i es mantenen en quarta posició, empatats amb el tercer, el Vic, i amb un triomf de marge respecte el cinquè, l'Artés.

L'equip dirigit per Cesc Senpau ha iniciat molt bé el matx i ha gaudit d'un gran encert ofensiu per finalitzar el primer quart ja amb un avantatge considerable (13-22). Els vermell-i-negres han aprofitat l'embranzida anotadora per obrir forat abans del descans, amb un 34-55 a la mitja part que resultaria definitiu.

A la represa, el Sant Quirze ha fet un petit intent de reacció i ha aturat la sagnia amb un parcial favorable de 18-12 al tercer període. Tot i això, la UESC ha sabut gestionar la diferència amb comoditat i ha recuperat la inspiració de cara a cistella a l'últim quart per tancar el marcador amb gairebé 100 punts a favor.

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, destaca la bona actuació de tota la plantilla per certificar una gran ratxa de vuit victòries seguides.

Cesc Senpau

Té molt de mèrit i és molt interessant veure que, quan els contraris centren els esforços en neutralitzar els jugadors que han estat referència fins ara, n'apareixen d'altres amb molta decisió. Avui ha estat una victòria coral.


La setmana que ve, els santcugatencs reben el Granollers, en una jornada clau per consolidar les opcions de 'play-off'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.