La UE Sant Cugat té a les Franqueses un desplaçament clau per apropar-se a la salvació


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada de la UESC femenina

Imatge d'arxiu d'aquesta temporada de la UESC femenina

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina visita aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre el Club Bàsquet Les Franqueses en un compromís clau per apropar-se a la zona de permanència directa al grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques i les franquesines formen part del conjunt de quatre equips que ostenten les places que comporten el play-off per mantenir la categoria, tots ells amb vuit victòries. Marta Rosanas intentarà fer front amb una plantilla amb baixes.

Si es pot extreure alguna conclusió positiva de la derrota del cap de setmana passat, més enllà de l'ofici en defensa que va mostrar l'equip vermell-i-negre, és el fet de mantenir el bàsquet average a favor amb un rival que es presumeix directe en el tram final de curs, el CN Sabadell. El balanç particular de punts a favor es tindrà molt en compte atès com s'està conformant el grup de baix en aquestes últimes jornades, i en aquest sentit la victòria a l'anada davant Les Franqueses de 16 punts és una bona notícia.

El triomf és una prioritat per a les vermell-i-negres, però en cas que no es pugui esgarrapar la victòria serà clau mantenir el bàsquet average d'aquests 16 punts. Tot plegat, després que la UESC hagi sumat dues derrotes seguides, un fet que, segons Rosanas, ha acabat de situar les seves jugadores davant el repte que afronten. Per al partit d'aquest dissabte, l'entrenadora apel·la a imposar un ritme àgil, davant d'una proposta franquesina que es preveu estàtica, de baixa velocitat.

Marta Rosanas

Espero un partit en què el rival no porti el partit a un ritme no molt alt. Són perilloses des de la línia exterior. Nosaltres volem fer un joc alegre.


Un altre dels elements que caldrà vigilar per part de la UESC és el llançament exterior, una de les principals armes del Les Franqueses. Marta Rosanas haurà de fer front a aquests perills amb tres baixes i una jugadora amb molèsties: a les absències de Neus Mostaza i Íngrid Rubio s'ha afegit la de Mirari Lizaso. Laia Costa jugarà amb problemes a un dit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.