La UE Sant Cugat femenina rep un poderós GEiEG B en la lluita per sortir de la promoció de descens


  • Comparteix:

La UESC torna al pav 1

La UESC torna al pav 1

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina espera mantenir-se sòlida a casa davant el GEiEG B, tercer classificat del grup 2 de Primera Catalana, que visita aquest dissabte a les set de la tarda el pav 1 de la Rambla del Celler. L'equip de Marta Rosanas arriba a la cita amb bones sensacions després del triomf ajustat de la setmana passada a la pista del CB Les Franqueses. Les vermell-i-negres es troben empatades amb l'equip que marca la salvació directa, el Sant Andreu Natzaret.

Quan falten sis jornades per al final de la fase regular, el grup 2 de Primera Catalana registra una lluita aferrissada pels últims llocs que alliberen de fer una eliminatòria de permanència. Entre el desè, darrera posició de salvació directa, i el penúltim, que baixa de manera automàtica, hi ha només dos partits. Això genera un grup de sis equips que es poden anar intercanviant posicions jornada rere jornada, un conjunt de noms en què el de la UESC pot projectar cert optimisme.

Les santcugatenques són onzenes i no només tenen el Sant Andreu amb el mateix balanç, sinó que tenen el CB IPSI, novè, a una sola victòria. Tot i això, per posar encara més pressió caldrà un partit rodó aquest dissabte, tenint en compte que qui visita la Rambla del Celler és un GEiEG B que és tercer, a només un triomf del segon, i que a l'anada ja va vèncer amb certa solvència la UESC (64-52). El tècnic de la Unió Esportiva Sant Cugat, Marta Rosanas, espera continuar fent-se fort a casa.

Marta Rosanas

Ens hem fet fortes en els darrers partits. Esperem que aquest cap de setmana no siguem menys.


En el capítol mèdic, Neus Mostaza i Íngrid Rubio segueixen de baixa, mentre que Laia Costa continuarà jugant amb molèsties al dit i Mirari Lizaso serà dubte fins abans del partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.