L'Hospitalet-Granollers, la final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes a Sant Cugat


  • Comparteix:

Presentació de la final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes

Presentació de la final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes

CEM-L'Hospitalet i CB Granollers disputaran dissabte de la setmana que ve la final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes a un quart d'una del migdia al Pav 3 de la Rambla del Celler. El partit, organitzat per la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), també promourà una zona de promoció del bàsquet adaptat davant de l'ajuntament i partits escolars i d'exhibició al Pav 3.

La matinal de dissabte s'obrirà amb la zona de promoció del bàsquet adaptat en cadira de rodes per sensibilitzar i promocionar aquest esport entre dos quarts de nou del matí i dos quarts de dotze davant de l'ajuntament. El Pav 3 també serà l'escenari d'un partit d'exhibició entre el Barmesad Castelló i el Costa Daurada a tres quarts de deu del matí. Posteriorment, a un quart d'una del migdia, el CEM-L'Hospitalet i el CB Granollers disputaran la final de la Lliga Catalana.

El director tècnic de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, Oriol Lozano, creu que aquesta jornada servirà per promocionar l'esport adaptat a la ciutat.

Oriol Lozano

És una manera de veure com es juga a cadira de rodes. Volem que la gent practiqui aquest esport.


La presentació d'aquesta jornada s'ha fet aquest dimarts a l'Ajuntament amb la presència del regidor d'Esports, Eloi Rovira, i el vicepresident de la Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física, Ricardo Moreno.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.