El Qbasket Sant Cugat es jugarà la permanència a Primera Catalana aquest dissabte a Manresa


  • Comparteix:

Imatge del partit disputat al pav 1

Imatge del partit disputat al pav 1

El Qbasket Sant Cugat perd (59-73) davant la UE Horta a la penúltima jornada del grup 3 de Primera Catalana. Els santcugatencs es juguen la permanència aquest dissabte a la pista de la Salle Manresa, rival directe per mantenir la categoria.

Els de Raul Pulido han dominat els dos primers quarts amb un avantatge de 10 punts (37-27). A la represa, els visitants han demostrat la superioritat i s'han acabat imposant.

La darrera jornada decidirà quin és l'equip que acompanya el Berga al descens directe i quins són els altres quatre que juguen la promoció de permanència. Igualada, Neus, Vilatorrada i Qbasket tenen 10 victòries i Salle Manresa i Sedis sumen 11. Sis equips lluitaran per evitar la plaça de descens directe que falta per confirmar i les altres quatre que obliguen a jugar la promoció de permanència.

El partit entre la Salle Manresa i el Qbasket es disputa aquest dissabte a tres quarts de sis a la pista dels del Bages.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.