La UE Sant Cugat B es jugarà l'ascens a Primera Catalana davant el Nou Bàsquet Olesa


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de la UESC B / Font: UESC

Imatge d'arxiu de la UESC B / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat B es jugarà a partir d'aquest cap de setmana l'ascens a Primera Catalana amb el Nou Bàsquet Olesa. L'equip vermell-i-negre ha acabat en tercera posició del grup 2 de Segona Catalana, el mateix lloc que han assolit els del Baix Llobregat al grup 1. Les bases diuen que només els primers i segons de cada grup ascendeixen, però fonts vinculades a la competició han assegurat a Cugat.cat que els dos millors tercers també pujaran.

Mentre el sènior A de la UESC lluita per pujar a Lliga EBA, el sènior B també té opcions d'ascendir, de la seva banda, a Primera Catalana. L'equip d'Abraham Valero ha tancat la fase regular amb 21 victòries i nou derrotes, empatat amb el Barberà B però en la tercera posició. Així, el seu rival a la primera fase per determinar l'ordre final de classificació entre els tercers dels quatre grups de Segona Catalana serà el Nou Bàsquet Olesa, en una eliminatòria a dos partits en què s'acumularan els punts.

L'anada es disputarà aquest dissabte al Baix Llobregat, a la pista d'un equip que aquest curs ha anat de menys a més. Al final de la primera volta, el Nou Bàsquet Olesa era setè a quatre partits del tercer, el CB IPSI B. Des de llavors, el conjunt dirigit per Àlex Avilés ha completat una gran segona volta que l'ha catapultat fins aquesta tercera posició. Ara, la lluita serà per saber quin dels dos equips arriba a la sèrie per ser el millor tercer de tota la Segona Catalana.

Els vuit conjunts que ocupen les primeres i segones places dels quatre grups són ja equips de Primera Catalana, i un cop acaba la competició cal veure quines places queden vacants, posicions que ocuparien, segons l'ordre de classificació final, els tercers classificats. Ara bé, fonts vinculades a la competició han assegurat a Cugat.cat que els dos millors terces ascendiran. Per tant, si la UESC B supera aquest primer tràmit serà conjunt de Primera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.