El Qbasket Sant Cugat inicia aquest dissabte la promoció de permanència davant el CB Garrotxa


  • Comparteix:

El Qbasket es juga la permanència davant el CB Garrotxa

El Qbasket es juga la permanència davant el CB Garrotxa

El Qbasket Sant Cugat comença aquest dissabte a un quart de vuit del vespre l'eliminatòria de permanència a Primera Catalana. Els santcugatencs s'enfronten a domicili al Club Bàsquet Garrotxa en el primer matx d'una sèrie al millor de tres. El Qbasket ha acabat la fase regular en catorzena posició del grup 3, mentre que els garrotxins ho han fet en onzè lloc del grup 2. El tècnic de l'equip, Raúl Pulido, espera recuperar l'estat anímic dels seus jugadors per acabar signant la salvació.

Després d'una ratxa d'una victòria en els últims 12 partits, si hi ha algun aspecte que ha de treballar Pulido per fer front a un repte tant exigent com una eliminatòria després de la fase regular és l'emocional. Tot i el gran nombre d'ensopegades que ha encaixat l'equip les últimes setmanes, algunes d'elles han estat d'un marge molt curt, com el viscut a la darrera jornada, en què va caure per dos punts a la pista del La Salle Manresa (67-65).

Amb tot, segons l'entrenador del Qbasket el conjunt ha patit un cúmul de circumstàncies que l'han dut a l'estat actual: lesions, baixes en partits puntuals, una davallada en el joc i una manca de recursos per sentenciar partits. Per tant, més enllà de les habilitats del rival, Pulido assegura que l'amoïna més l'estat del seu equip que el del rival.

Raúl Pulido

Tenim nivell de sobres, és el nostre cap el que hem de millorar. Estar positius, amb il·lusió i amb ganes.


Pel que fa l'oponent, Pulido ha descrit el CB Garrotxa com un equip intens, fort al seu feu. En aquest sentit, esgarrapar la victòria de la pista garrotxina seria essencial de cara a l'eliminatòria. El segon matx es disputarà al pav 1, i en cas d'arribar al tercer també se celebraria a la pista dels garrotxins.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.