El Qbasket Sant Cugat supera el CB Garrotxa i força el tercer partit en la promoció per evitar el descens

El Qbasket Sant Cugat es desfà (86-70) del CB Garrotxa Santjoanenc i es jugarà la permanència a Primera Catalana en un tercer i definitiu partit a domicili. Els de Raúl Pulido han salvat el primer 'match ball' gràcies a la intensitat defensiva i l'encert en els moments decisius. Diumenge que ve buscaran una victòria a la pista garrotxina que els doni la salvació.

Els santcugatencs han sortit molt concentrats a l'inici del partit i de seguida han pres la iniciativa del joc i del marcador amb un gran parcial de 15-2. Els garrotxins han despertat i s'han acostat però al segon quart el Qbasket ha mantingut el domini per arribar al descans amb 11 punts de marge (42-31).

Al tercer període, els de Sant Joan les Fonts han retallat la diferència fins als 5 punts però els de Pulido no han perdut els nervis i s'han mostrat molt efectius a l'últim quart, en què han gestionat amb concentració un avantatge constant al voltant dels deu punts. Amb un paper destacat d'Unai Garcia, el Qbasket ha segellat finalment el triomf amb solvència.

El tècnic, Raúl Pulido, explica quina ha de ser la clau per guanyar el matx decisiu de la setmana que ve.

Raúl Pulido

Jugar amb el mateix esperit. Es treballen aspectes tàctics però hem de jugar amb cor i esperit i si ho fem tenim molt guanyat. Hem de lluitar-ho al màxim.

Al primer partit de l'eliminatòria a la pista garrotxina el Qbasket va caure per un ajustat 61 a 57. Diumenge que ve a un quart de nou del vespre els de Pulido necessiten la victòria per evitar el descens a Segona Catalana.