L'European International School debutarà el curs que ve a Tercera Catalana amb Èric Forné a les seves files


  • Comparteix:

Èric Forné també serà jugador de l'Europa International School / Font: Copa Colegial

Èric Forné també serà jugador de l'Europa International School / Font: Copa Colegial

L'European Internacional School debutarà la temporada que ve a Tercera Catalana amb la incorporació destacada d'Èric Forné. El santcugatenc, que va competir a Copa Catalunya amb la Unió Esportiva Sant Cugat i que el curs passat ha militat a Lliga EBA amb el Cerdanyola, serà el principal argument de l'European en el seu primer curs a Tercera. El conjunt de Sant Cugat, que seguirà apostant, això sí, pels jugadors joves del planter, ha acabat en segona posició al grup 3 de categoria sub 25.

Després d'una temporada com a sub 21 i una altra com a sub 25, l'European consolida el seu primer equip en edat sènior amb una vocació 'd'allargar la vida esportiva al centre dels jugadors que sorgeixen de les categories inferiors'. A més, l'equip es reforçarà el curs que ve amb Èric Forné, que alhora és coordinador de la secció de bàsquet de l'escola, i amb Ramon Villadelprat, que com Forné jugava a Lliga EBA amb el Cerdanyola, Oscar Coll, procedent del Qbasket, i Jordi Mas, que ve del Regina Carmeli. Tots tres, això sí, són professors i entrenadors de l'Europa.

Aquests quatre jugadors s'afegiran als vuit que continuen d'aquesta temporada, en què l'equip, dirigit per David Martín, extècnic de la UESC entre d'altres equips, ha assolit l'ascens a Tercera Catalana. Per Èric Forné, la seva tasca i la dels tres jugadors que arriben ha de ser d'ajudar els joves, en un projecte que pretén estar al servei dels jugadors de l'escola, i no marcar-se objectius esportius predeterminats.

Èric Forné

Ens proposem, com a escola, donar un servei a un jugador que vol fer bàsquet. Els nanos són els que ens porten cap els objectius. Volem que gaudeixin, i amb el sènior la filosofia no canviarà.


Un projecte consolidat

L'European International School té a hores d'ara més de 200 jugadors, i la temporada que ve registrarà 10 equips federats i sis conjunts inscrits a les competicions escolars. El sènior, doncs, espera acollir part d'aquests jugadors i donar-los un major recorregut en la seva trajectòria esportiva dins el centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.