El món local de l'esport ret homenatge als 50 anys d'història del Club Bàsquet Sant Cugat


  • Comparteix:

El Club Bàsquet Sant Cugat i el seu paper pioner en l'esport santcugatenc han estat els protagonistes d'aquest dissabte amb motiu del mig segle d'història de l'entitat. Un equip format per veterans ha homenatjat els 50 anys de trajectòria del club amb un partit davant els veterans del Barça, que ha caigut a favor dels blaugrana per 63-68. A més, l'acte també ha comptat amb una exposició fotogràfica que repassa l'evolució del club i un reconeixament a l'expresident Ramón Trenchs.

Amb motiu de la Ciutat del Bàsquet Català s'ha lloat aquest dissabte al pav 3 de la Rambla del Celler el paper pioner que va tenir el Club Bàsquet Sant Cugat i els seus 50 anys d'història. El pavelló s'ha omplert d'exjugadors i famílies que no s'han volgut perdre les diferents activitats per homenatjar i recordar el club.

L'exposició fotogràfica, composta per sis plafons, repassa la trajectòria de l'entitat des dels seus inicis, el creixement que va viure com a club fins al final i quan va passar el testimoni a altres clubs per deixar de ser l'únic exponent de Sant Cugat en bàsquet. També s'ha fet una ofrena floral a la vidua de Ramón Trenchs, Dolors Casals, per reconéixer el paper clau de l'expresident en l'esport local i, per extensió, en el bàsquet santcugatenc.

A més, els assistents han gaudit d'un partit amistós entre els veterans del club santcugatenc i els veterans del Barça. El partit ha seguit una tònica distessa amb un ritme de competició baix i l'equilibri en el marcador s'ha mantingut pràcticament tot el matx. Finalment, el duel ha caigut a favor dels barcelonins per 63 a 68. Un dels organitzadors de l'acte, Josep Lluís Lolo, destaca el paper pioner del Club Bàsquet Sant Cugat.

Josep Lluis Lolo

Vam proposar fer un homenatge a Ramón Trenchs i també als antics jugadors del club pel seu paper pioner, que va permetre l'aparició del Qbasket i la UESC


L'acte ha finalitzat amb un sopar de germanor al Restaurant Mas Janer, on hi ha assistit un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.