Itziar Llobet debuta amb triomf a la Lliga DIA amb l'Snatt´s femení Sant Adrià de bàsquet


  • Comparteix:

Itziar Llobet en acció amb el Sant Adrià / Font: Feb.es

Itziar Llobet en acció amb el Sant Adrià / Font: Feb.es

La jugadora de bàsquet santcugatenca del primer equip de l'Snatt´s Sant Adrià, Itziar Llobet, ha debutat amb triomf (73-80) davant el Gernika a la primera jornada de la Lliga DIA, màxima categoria estatal. El conjunt de Sant Adrià sempre ha anat per davant en el marcador davant un rival que juga competició europea.

La Lliga DIA va disputar la primera jornada de competició unificada a Madrid per promocionar la competició. El Sant Adrià, amb Itziar Llobet a les seves files, va donar la sorpresa de la jornada en superar el Gernika, un dels conjunts més potents de la categoria. Llobet no va anotar cap punt, però va ajudar l'equip amb el primer triomf a la lliga. Llobet té clar que l'objectiu és la permanència a la categoria.

Itziar Llobet

Tenim un equip molt jove amb falta d'experiència, però amb molta il·lusió.


Les de Sant Adrià afronten doble jornada de lliga aquesta setmana. Les del Besòs reben aquest dimecres el Sant Sebastià Guipúscoa Bàsquet i visiten aquest diumenge la pista del Logronyo.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.