La UE Sant Cugat fixa a Girona l'escenari per sumar la tercera victòria seguida


  • Comparteix:

La UESC femenina intentarà emular el nivell mostrat davant el Granollers

La UESC femenina intentarà emular el nivell mostrat davant el Granollers

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina visita aquest dissabte a les sis de la tarda la pista del GEiEG B a la novena jornada del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques intentaran encadenar la tercera victòria de la temporada i situar-se a la zona de salvació directa, tot i que encara tindran un partit pendent. Les de Rosanas es troben en el millor moment de la temporada després del sòlid triomf del cap de setmana passat.

Després d'un inici dubitatiu de curs, Marta Rosanas i les seves jugadores semblen haver trobat la tecla adequada. Al joc i les prestacions de sensacions de les primeres jornades se'ls ha afegit en els últims enfrontaments encert des del tir exterior i clarividència en els moments clau, dos elements que han fet que la UESC hagi sumat dues victòries consecutives. Ara bé, l'escenari gironí està sent fins a dia d'avui una bona garantia per al seu equip.

De quatre partits que ha jugat el GEiEG B com a local n'ha guanyat tres, amb una única derrota davant el cinquè classificat, el Sant Fruitós. Ara bé, la UESC ja ha demostrat que sap competir com a visitant: tot i que el millor partit fins ara el va jugar el cap de setmana passat al pav 1 davant el CB Granollers, dels tres triomfs que ostenta dos han estat a domicili: davant el CB Prat i a la pista del Premià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.