El femení de la UESC rep aquest dissabte l'Snatt's Sant Adrià B amb llicència per somiar en la victòria


  • Comparteix:

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep aquest dissabte a un quart de vuit del vespre tot un Snatt's Femení Sant Adrià B, ferm candidat a l'ascens, que visita el pav 1 de la Rambla del Celler en el millor moment de la temporada de les santcugatenques. Les noies de Marta Rosanas encadenen tres victòries seguides i s'han guanyat el dret a somiar davant el filial d'un club que milita a la màxima divisió estatal. La UESC es troba a la zona mitja del grup 2 de Primera Catalana amb un balanç equilibrat de quatre victòries i quatre derrotes.

El filial adrianenc és un conjunt jove que practica un gran bàsquet però que no és infal·lible: ja ha perdut dos partits en les nou jornades disputades. A banda de caure a casa contra el co-líder, l'Escola del Carme Sabadell, també va perdre de manera ajustada a la pista del Lliçà d'Amunt, un conjunt que només té una victòria més que la UESC.

Aquest és el precedent al què s'han d'agafar les vermell-i-negres si volen creure en les seves possibilitats i sumar un quart triomf seguit de molt prestigi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.