El tècnic Cesc Senpau i el jugador Robert Cosialls, al partit de les estrelles de Copa Catalunya


  • Comparteix:

Robert Cosialls jugarà el partit de les estrelles de Copa Catalunya

Robert Cosialls jugarà el partit de les estrelles de Copa Catalunya

El tècnic de la UESC, Cesc Senpau, i el jugador Robert Cosialls participaran en el partit de les estrelles de la Copa Catalunya de bàsquet que organitza La Xarxa de Comunicació Local i la Federació de Catalana al pavelló Nord de Sabadell dimecres de la setmana que ve. El partit serà a les sis de la tarda i enfrontarà dues seleccions integrades per jugadors del grup 1 i del 2 de Copa Catalunya. Cesc Senpau serà un dels tècnics de la selecció del grup 2.

La UESC torna a tenir representació a la 2a edició del partit de les estrelles. Si la temporada passada va ser Carlos Antonio 'Deivi', en aquesta edició serà Robert Cosialls. A més, el tècnic de la UESC, Cesc Senpau, s'estrena a la banqueta de la selecció del grup 2. Els entrenadors dels tres primers classificats dels dos grups de Copa Catalunya són els tècnics dels dos combinats. En aquest moment, el conjunt santcugatenc ocupa la tercera posició.

Robert Cosialls participa també al concurs d'esmaixades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.