La UE Sant Cugat fa un pas endavant en la cinquena edició del Torneig de Reis


  • Comparteix:

El cartell del torneig / Font: UESC

El cartell del torneig / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) augmenta el nombre i nivell de participants en el 5è Torneig de Reis, que organitza l'entitat entre el 2 i el 4 de gener. La cita aplegarà 54 equips dividits entre preinfantil i infantil tant masculí com femení, amb la disputa de 82 partits durant aquests tres dies de campionat. El Femení Sant Adrià, el Grup Barna, el Joventut de Badalona, el Sant Lluís Menorca, l'Uni Girona i el Cornellà i són alguns dels noms il·lustres del bàsquet de base que hi participaran.

L'edat preinfantil femenina tindrà una única categoria, la infantil dues, mentre que les competicions de preinfantil i infantil masculí comptaran amb tres categories. La Unió Esportiva Sant Cugat aportarà 10 equips, i durant el dia central del torneig el conjunt UESC-ASDI disputarà també un amistós amb un rival encara per determinar.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.