Itziar Llobet (Femení Sant Adrià): 'Toquem de peus a terra, la Copa ha estat un premi'


  • Comparteix:

Itziar Llobet jugarà la Copa de la Reina / Font: Feb.es

Itziar Llobet jugarà la Copa de la Reina / Font: Feb.es

La jugadora santcugatenca del Femení Sant Adrià, Itziar Llobet, reconeix en una entrevista a Cugat.cat que la classificació per a la Copa de la Reina de bàsquet és 'un premi' que afronten amb una gran il·lusió, però diu que 'l'equip toca de peus a terra' i recorda quin és l'objectiu del curs: la permanència a Lliga Femenina. Llobet i les seves companyes s'enfrontaran al Mann-Filter de Saragossa el divendres de la setmana que ve en la primera ronda de la Copa. En cas de triomf jugaran davant l'Uni Girona a semifinals.

ESCOLTA-HO

Les frases destacades de l'entrevista

'No ens esperàvem aquesta classificació, un 'no' de manera rotunda. Vam començar molt il·lusionades la temporada, i és una fita històrica'.

'Les incorporacions s'han adaptat molt bé a l'equip i al club. La clau d'aquesta classificació és el treball que hi ha darrere de tot plegat'.

'El Femení Sant Adrià ha passat de ser un club amateur a professionalitzar-se, però igualment és una família. Les jugadores de la casa ajuden a tirar el projecte endavant'.

'El Marina, el pavelló on juguem, s'omple cada cap de setmana i és una passada viure-ho. Sentim que hem enganxat l'afició i el planter'.

'Tots els rivals a la Copa eren difícils, no estem ni tranquil·les ni intranquil·les. El fet de classificar-nos ha estat un premi, toquem de peus a terra i sabem on som. La nostra lliga ha de ser la permanència'.

'Conec el meu rol, i sé de què sóc capaç. Estic disponible per al que es necessiti, estic tranquil·la amb el meu treball i mentre anem bé entenc el meu rol'.

'Tenir experiència serveix per poder cohesionar el grup en els mals moments, amb el suport també dels bons moments'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.