Sant Cugat cedeix el testimoni a Calella com a Ciutat del Bàsquet Català


  • Comparteix:

Sant Cugat ha cedit aquest dissabte al matí el relleu a Calella com a Ciutat del Bàsquet Català 2018. L'acte ha estat marcat pel protagonisme del bàsquet de base i per l'actuació del grup que ha amenitzat la matinal amb un concurs d'esmaixades i un partit entre jugadors i jugadores del QBASKET Sant Cugat i la UESC.

Sant Cugat ha tancat l'any 2017 com a Ciutat del Bàsquet Català amb un acte on els nens que practiquen bàsquet escolar i els que ho fan a través dels clubs federats, Qbasket Sant Cugat i la UESC, fossin protagonistes. Partidets de cinc contra cinc amb un grup d'streetball que ha demostrat les habilitats sobre la pista han deixat bocabadats al públic.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha cedit el relleu de la Ciutat del Bàsquet Català 2018 a l'alcaldessa de Calella, Montserrat Caldini. La Federació Catalana de Bàsquet també ha volgut reconèixer la tasca feta per Sant Cugat amb una placa commemorativa. El president de l'ens federatiu, Joan Fa, lloa la tasca feta per Sant Cugat.

Joan Fa

Sant Cugat ha fet una molt bona feina i ara han de centrar-se en ser Ciutat Eureopea de l'Esport.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, destaca que la feina conjunta que s'ha fet amb els clubs és un bon exemple de cohesió de de ciutat.

Mercè Conesa

Els clubs ens han ajudat molt per tirar endavant aquesta iniciativa.


L'acte s'ha tancat amb la tradicional foto de família que tanca la Ciutat del Bàsquet Català a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.