La UE Sant Cugat esmicola el Vedruna Gràcia al ritme dels triples de Ferran López

Una Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) imperativa sotmet el Vedruna Gràcia (83-48) en un festival anotador liderat per Ferran López, que amb set triples ha estat el més inspirat del partit. Els locals no han donat cap oportunitat a un rival recent ascendit que, a més, ha patit baixes importants per aquest partit, i ha mostrat un ampli desplegament de recursos tant a la línia exterior com a l'interior. Els de Cesc Senpau sumen vuit triomfs seguits al grup 2 de Copa Catalunya i segueixen en zona de promoció d'ascens.

La UESC és l'equip més en forma a dia d'avui de Copa Catalunya. Així ho diuen els resultats i, avui, també ho ha mostrat el joc. Els de Cesc Senpau no s'han deixat endur per les circumstàncies adverses del rival, que presentava nombroses baixes, i han sortit intensos des del principi. Sota el comandament de Jordi Costa i amb molta superioritat a prop del cèrcol, l'equip ha anat teixint una distància que ja no ha pogut escurçar el rival.

De fet, quan el Vedruna ha fet un petit parcial que semblava neguitejar la UESC ha aparegut el protagonista del partit: Ferran López, que ha anotat tres dels seus set triples de manera quasi consecutiva. Per si fos poc, el segon quart l'ha tancat López amb un tres més un i amb un altre triple de Deivi sobre al botzina. Al descans el marge era ja de 26 punts, i a la segona meitat la UESC s'ha dedicat a no relaxar-se i seguir competint al màxim nivell.

Així, el Vedruna ha intentat entomar les embranzides locals, que han acabat suposant una victòria per 35 punts. Cesc Senpau ha parlat de la situació del rival en aquest matx.

Cesc Senpau

Ha condicionat el partit. Sabíem de la situació i hem mantingut un ritme de joc alt. L'equip contrari ho ha pagat.

La UESC es manté tercera i el cap de setmana que ve s'enfronta a l'avantpenúltim, el Sant Quirze.