El femení de la UESC visita aquest diumenge la pista del segon classificat, el Sant Fruitós


  • Comparteix:

Les santcugatenques volen donar la sorpresa en una pista complicada

Les santcugatenques volen donar la sorpresa en una pista complicada

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat visita aquest diumenge a dos quarts de vuit del vespre la pista de l'ASFE Sant Fruitós, el segon classificat del grup 2 de Primera Catalana. Les santcugatenques volen recuperar el camí del triomf després de perdre la setmana passada i trencar la ratxa de cinc victòries que acumulaven. Enfront, però, tindran un conjunt molt solvent que només ha perdut dos partits en les disset jornades disputades fins ara.

L'ASFE Sant Fruitós ocupa la segona posició amb 13 triomfs i quatre derrotes, i justament totes quatre desfetes les ha patit jugant com a local. La UESC voldrà aprofitar aquesta inseguretat de les del Bages i sumar un triomf de prestigi que la consolidi a la part alta de la taula.

Les de Marta Rosanas han anat de menys a més i ja són cinquenes, amb deu victòries i set derrotes. Tot i el partit que van perdre la setmana passada contra el Premià, les sensacions són positives i la confiança és alta per seguir mirant cap amunt.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.