Guanyar, esperar i potser somiar


  • Comparteix:

La UESC afronta una de les tres finals que li resten per continuar somiant amb l'ascens. Els de David Lizano, quarts, visiten la pista del IPSI, conjunt de la part baixa de la taula.

No val a badar si es vol aconseguir l'ascens. La UESC va perdre la setmana passada l'oportunitat de situar-se líder. Ara, toca guanyar per no perdre l'estela del grup capdavanter. El rival, l'IPSI, és inferior als vermell-i-negre. Com a mínim això és el que reflexen els números. Els barcelonins són onzens amb 12 victòries, 6 menys que els de Sant Cugat. Tot i això, per César Ruano la victòria no serà fàcil. A més, el jugador vermell-i-negre creu que l'important és recuperar el bon joc.


César Ruano

No crec que sigui una victòria fàcil. A veure si, a més, recuperem una mica el bon joc


Ruano va ser un dels protagonistes de la desfeta de la setmana passada davant el Grup-Barna. En un partit on estava el liderat en joc, els de David Lizano van veure com els barcelonins passaven pel Pav-1 com un cicló i els endosava un cruent 49-67. Un dur correctiu per un equip que aspira a tot. Ruano reconeix que la derrota va minar la moral de l'equip, però afirma que l'equip té esperança.


César Ruano

Quan et jugues l'ascens mai pots perdre l'esperança


Per tant, partit important pels de Lizano. El tren de l'ascens passa per Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.