La UE Sant Cugat femenina vol tornar al camí del triomf davant l'Escola del Carme de Sabadell


  • Comparteix:

La UESC espera tornar a sumar a casa

La UESC espera tornar a sumar a casa

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina cerca la reacció a casa davant l'Escola del Carme de Sabadell a un quart de vuit del vespre d'aquest dissabte. Les de Marta Rosanas, que han sumat dues derrotes en els dos últims partits, intentaran refer-se contra les terceres classificades del grup 2 de Primera Catalana i seguir així allunyant-se de la zona de promoció de permanència per seguir mirant cap amunt. Les sabadallenques tenen tres victòries més que la UESC.

Les vermell-i-negres es trobaven en un dels moments més dolços dels últims anys, i al millor estat de forma de la temporada. Amb cinc victòries consecutives, la Unió Esportiva Sant Cugat tenia a tocar millorar uns registres que feia cursos que no es veien, però en els dos darreres compromisos han caigut: en primer lloc, en un partit avançat al pav 1 davant el Premià, a hores d'ara cinquè, i el cap de setmana passat a la pista del segon, el Sant Fruitós.

Les de Sant Cugat eren conscients de la dificultat dels dos partits, i ho són també en el compromís d'aquest cap de setmana: es veuen les cares amb un equip que és tercer i que té el segon a només un partit. A la primera volta, el triomf es va quedar a Sabadell amb una UESC que va patir les nombroses baixes que tenia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.