La UESC conquereix la pista del líder, el Bàsquet Molins


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat obté un triomf d'enorme prestigi (75-86) a la pista del Bàsquet Molins a la dissetena jornada del grup 1 de Copa Catalunya de bàsquet. Els vermell-i-negres són el primer equip que aconsegueix el triomf a la pista molinenca aquesta temporada i es mantenen tercers, tot i retallar punts amb el Bàsquet Molins. Robert Cosialls ha estat imperial amb 45 de valoració, 28 punts i 14 rebots.

La UESC arribava a aquest partit amb fam de bon resultat. A l'anterior jornada, el Girona havia esgarrapat la victòria del pav 1 i, amb aquest resultat, els santcugatencs veien com es trencava una ratxa de nou triomfs seguits. I amb aquesta empenta ha sortit l'equip a pista, tens i intentant imposar les seves regles en el partit: això passava per fer gravitar el joc al voltant de la pintura, intentant aprofitar els centímetres davant un Molins amb baixes de transcendència en el joc interior.

Ho sabia Chus Fernández, entrenador dels molinencs, que ha apel·lat al ritme i a intentar córrer tot el que es pogués, però la UESC ha mantingut els marges de la mà de Robert Cosialls, titànic i de nou recuperant el paper d'MVP de la categoria, i també amb un Deivi intens en la càrrega del rebot, element clau per entendre el triomf dels de Sant Cugat. Jordi Costa ha estat resolutiu amb triples en moments clau del partit, quan el Molins més s'apropava.

Els locals han tingut en l'exterior més determinant de la competició el seu baluard. Félix López ha protagonitzat un duel de gegants amb Cosialls, i ha anotat 32 punts i ha fet 39 de valoració en els 35 minuts que ha estat a pista. Registres insuficients perquè el seu equip evités encaixar la primera derrota com a local aquesta temporada. Senpau ha lloat el paper dels seus homes després del partit.

Cesc Senpau

Penso que hem fet un partit molt seriós des del principi fins al final. Crec que hem fet un partit madur.


La UESC suma la dotzena victòria en 17 partits i té un marge de dos partits respecte la zona que queda fora de les places de promoció d'ascens. L'equip és tercer per sobre d'un Alpicat que és quart, amb només un triomf menys, i precisament la setmana que ve els de Senpau visiten els lleidetans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.