La UE Sant Cugat torna a viure un desplaçament clau a la pista de l'Alpicat


  • Comparteix:

Costa i Clemente, jugadors de la UESC

Costa i Clemente, jugadors de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) viu el segon desplaçament de transcendència consecutiu al grup 2 de Copa Catalunya aquest diumenge a dos quarts de vuit. Els de Cesc Senpau van obtenir un triomf de mèrit el cap de setmana passat a la pista del Bàsquet Molins, líder fins llavors invicte a casa, i ara esperen superar també l'equip que té just per darrere a la classificació, l'Alpicat, quart amb un triomf menys que els vermell-i-negres.

La UESC va demostrar que l'ensopegada de fa dues setmanes a la pista del Girona va ser un accident. Els de Senpau van dur a terme la reacció més contundent possible: una victòria on ningú abans no havia guanyat, la pista del Molins, amb un treball col·lectiu important entre el qual va destacar de nou Cosialls. Ara bé, els vermell-i-negres no tenen marge per descansar: de nou s'enfronten a un repte d'alçada i que pot suposar un pas important de cara a la classificació per a la fase d'ascens.

Els de Senpau visiten la sempre difícil pista de l'Alpicat, equip que a més és l'immediat perseguidor dels santcugatencs i amb el qual poden obrir un forat de dos partits. A l'anada, els de Senpau van superar els lleidetans per set punts (80-73), que de la seva banda han guanyat sis dels vuit partits que han disputat com a local. Per tant, es tracta d'un escenari en què la UESC pot fer un cop de puny sobre la taula per refermar el seu paper de fer candidat a ascendir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.