La UE Sant Cugat pretén seguir sorprenent a domicili a la perillosa pista del segon, el SESE


  • Comparteix:

Patrick Reyes, capità de la UESC

Patrick Reyes, capità de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) masculina té aquest dissabte l'oportunitat de seguir amb el seu exitós periple a les pistes més complicades de la categoria. Els de Cesc Senpau visiten a dos quarts de vuit el segon classificat del grup 2 de Copa Catalunya, el SESE, i ho fan després d'haver superat a les últimes setmanes el Bàsquet Molins, líder, i l'Alpicat, cinquè, als seus respectius feus. El SESE només ha caigut en una ocasió a casa, i va ser precisament a l'últim partit que hi va jugar.

Fins fa dues jornades, l'equip barceloní es mostrava intractable a casa, amb un ple de triomfs: nou en nou partits. Ara bé, en l'última cita, el Sant Quirze el va sorprendre en una tarda grisa dels llavors locals. Per tant, la UESC haurà de competir contra el gran nivell de l'equip i la seva fam de tornar a la victòria davant la seva afició. Això sí, ho farà amb un cartell de luxe últimament a domicili, amb la demostració que són capaços de competir a qualsevol escenari i sortir victoriosos.

Serà, doncs, el gran partit de la jornada 20 de competició: segon, SESE, contra tercera, UESC.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.