La UESC rep el Santa Coloma en un duel clau per posar 'un peu i mig' a la promoció d'ascens


  • Comparteix:

El partit és dissabte a les quatre de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler

El partit és dissabte a les quatre de la tarda al pav 2 de la Rambla del Celler

El masculí de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) rep aquest dissabte a les quatre de la tarda el CB Santa Coloma, en un duel clau per consolidar definitivament les opcions santcugatenques de disputar el play-off d'ascens a Lliga EBA. Segons el tècnic, Cesc Senpau, un triomf els posaria amb 'un peu i mig' a la fase de promoció, ja que la UESC consolidaria la tercera posició amb dues victòries de marge justament sobre els colomencs, quan només restaran cinc jornades per a la conclusió de la fase regular al grup 2 de Copa Catalunya. Ara bé, el rival arriba en plena forma després de vuit victòries seguides.

La UESC afronta l'últim compromís d'un tram de calendari més que exigent que l'ha portat a enfrontar-se, en l'últim mes, als quatre rivals directes en la lluita per l'ascens. Un camí superat amb nota pels santcugatencs, que han sumat victòries de prestigi a domicili i només una desfeta la setmana passada contra el SESE. L'última pedra és un Santa Coloma que arriba a Sant Cugat en una gran dinàmica de joc i resultats.

Cesc Senpau reconeix que és un partit clau.

Cesc Senpau

Santa Coloma està en un moment mental i de joc fantàstic. És un altre repte exigent per nosaltres i un partit clau per determinar les possibilitats d'estar entre els quatre primers. Si guanyem tenim un peu i mig a la ronda de quarts de final.


El tècnic de la UESC creu que bona part de les seves opcions passen per explotar certes debilitats dels colomencs en el joc interior i fer valer el factor de jugar a casa i per endur-se un triomf transcendent. Senpau té tota la plantilla disponible i, de fet, el matx es juga en l'horari poc habitual de les quatre de la tarda per poder comptar amb el pivot Sergio Clemente.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.