La UESC busca la quarta victòria seguida aquest dissabte a la pista del Granollers


  • Comparteix:

Cris Costa en el duel de la primera volta contra el Granollers

Cris Costa en el duel de la primera volta contra el Granollers

El femení de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) visita aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre la pista del CB Granollers amb l'objectiu de sumar la quarta victòria seguida i seguir apropant-se a la permanència matemàtica a Primera Catalana. Les santcugatenques travessen un bon moment de la temporada, són quartes a la classificació i volen certificar quan abans millor una salvació que ja sembla virtualment assegurada. El Granollers s'ha mostrat força irregular però es troba a només dos triomfs de distància i té més necessitat de sumar que la UESC.

Les de Marta Rosanas s'han consolidat a la part noble de la taula amb un balanç de 13 victòries i 9 derrotes i volen acabar la temporada mirant més cap amunt que no pas cap a baix. Per això, no volen abaixar el pistó i buscaran conquerir aquesta jornada la complicada pista del Granollers.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.