La UE Sant Cugat ensopega de nou en una tarda grisa davant el GEiEG B


  • Comparteix:

Una Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina desdibuixada cau (65-89) davant el GEiEG B i suma la segona derrota seguida al grup 2 de Primera Catalana. Les de Marta Rosanas han estat poc precises i les visitants han manat amb control del rebot, variants defensives i encert des del tir exterior. La UESC ha tingut poca empenta i no ha pogut aixecar en cap moment la distància que ha teixit des de ven d'hora el GEiEG B.

Resten sis jornades per al final de la temporada regular, i l'escenari que es comença a dissenyar al grup 2 de Primera Catalana és el que tant havia alertat Marta Rosanas i que, molt probablement, bona part dels membres del club de la UESC i el seu entorn no pensaven que es donaria. Malgrat que les vermell-i-negres s'han vist en fases de la temporada en quart lloc, la igualtat de la competició en la qual insistia la entrenadora vermell-i-negra ha fet que el seu equip vegi de més a prop la promoció de permanència que d'ascens.

Encara hi ha un petit marge, però l'equip ha donat símptomes de cert cansament aquest diumenge. L'esforç fins ara ha estat dur i l'equip està completant una temporada de gran mèrit, però això de moment no ha estat suficient per donar la salvació directa. Una nova mostra ha estat en el partit que avui ha s'ha disputat al pav 3, i que el GEiEG ha encarrilat ràpid. Des de la càrrega de rebot ofensiu i una infinitat de segones oportunitats, el GEiEG B ha estat més encertada en els compassos inicials que una UESC poc precisa.

Amb molts errors no forçats, pèrdues i males eleccions de llançament, Rosanas ha intentat variants defensives, ha situat centímetres i ha tornat a canviar a jugar amb un perfil de quintet més ràpid, però al descans les visitants manaven per més 15 punts (28-43). La distància semblava reduir-se amb una bona sortida de les santcugatenques al tercer quart, però ha estat un miratge: tres triples consecutius a l'inici del quart període del GEiEG B ha acabat de tancar el partit.

La UESC suma 13 victòries i 11 derrotes i la setmana que ve visita el pitjor escenari possible: la pista del poderós Femení Sant Adrià B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.