La UESC supera el Ciutat Vella i es classifica pel play-off d'ascens a Lliga EBA


  • Comparteix:

La UESC jugarà per segon any consecutiu el play-off d'ascens a Lliga EBA

La UESC jugarà per segon any consecutiu el play-off d'ascens a Lliga EBA

L'equip masculí de la UESC supera (79-84) el Ciutat Vella a la jornada 22 del grup 2 de Copa Catalunya de bàsquet i es classifica pel play-off d'ascens a Lliga EBA. Els santcugatencs tornaran a jugar per segon any consecutiu aquesta eliminatòria prèvia a la final a quatre. Els de Cesc Senpau, tercers, afronten les últimes quatre jornades amb l'objectiu d'assolir la segona posició.

La UESC ha patit de valent, però ha sumat la 16a victòria del curs en un matx igualat en el tram final. Els santcugatencs han fet uns dos primers quarts amb molta brillantor i amb una molt bona feina tant ofensiva com defensiva. A partir del tercer quart, els locals han imposat un ritme de lent que ha perjudicat l'equip vermell-i-negre. La diferència de 10 punts de la mitja part que tenia la UESC s'ha vis trencada i fins i tot els locals s'han posat per davant en el marcador. En el darrer quart, Ferran López i Pau Truñó han anotat tirs decisius que han certificat una nova victòria. L'entrenador, Cesc Senpau, lloa els dos primers quarts del conjunt santcugatenc.

Cesc Senpau

Hem estat molt bé en els dos primers quarts, però després ens hem contagiat del seu ritme lent.


La UESC rebrà dissabte la visita del AD Torreforta.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.