Forné (Qbasket): 'M'agradaria col·laborar amb el Qbasket per assolir categories més altes, a l'alçada de la UESC'


  • Comparteix:

Agustí Forné, tècnic del Qbasket

Agustí Forné, tècnic del Qbasket

L'entrenador del Qbasket Sant Cugat, Agustí Forné, reconeix en una entrevista a Cugat.cat que l'objectiu a llarg termini del seu nou equip ha de ser 'assolir unes categories més altes, a l'alçada de la UESC', com Primera Catalana o Copa Catalunya. En aquest sentit, Forné creu que el club vermell-i-negre té tot el protagonisme a la ciutat i que es necessita 'altres clubs que també col·laborin a aixecar el bàsquet a Sant Cugat'. Abans, però, el tècnic recorda que cal mantenir la categoria aquest curs a Segona Catalana: de moment, l'equip és novè, amb tres triomfs en quatre partits des de l'arribada del nou entrenador.

ESCOLTA-HO


Repassa les frases destacades de l'entrevista

'M'he trobat un equip molt just d'efectius. Quan vaig arribar tenia vuit jugadors sèniors, i amb les dues baixes importants que tenim ara en tinc sis'.

'Han estat les baixes dels dos pivots més alts, dos dels homes més importants que tenim: l'Unai Garcia i el Rafa Reche'.

'El Rafa en té per tres o quatre setmanes, i l'Unai podria tornar a entrenar aquest mateix divendres'.

'En qualsevol cas portem una bona dinàmica: penso que guanyant tres partits més assolirem la salvació, que és l'objectiu'.

'Sense les baixes, aquesta plantilla té qualitat per estar lluitant per les fases d'ascens. Però ara es tracta d'acabar la temporada, salvar la categoria i pensar en objectius per les següents temporades'.

'La sintonia amb el club és molt bona, ens estem coneixent. Penso que el Qbasket és un club que té recorregut, i que amb paciència es poden fer moltes coses'.

'Sóc un entrenador veterà i visc a aquesta ciutat, i m'agradaria col·laborar amb ells per assolir unes categories més altes, a l'alçada de la UESC. Sant Cugat es mereix tenir més equips a categories més altes'.

'El Qbasket s'hauria d'assolir com a objectiu Primera Catalana o Copa Catalunya, però primer cal acabar la temporada i, si ens convé a tots, tirarem endavant un projecte. Si he vingut aquí és perquè veig un futur'.

'La UESC té tot el protagonisme, i també es necessita que hi hagi altres clubs que col·laborin a aixecar el bàsquet a Sant Cugat'.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.