La UE Sant Cugat rep l'AD Torreforta en una jornada propícia per apropar-se al lideratge


  • Comparteix:

Patrick Reyes, en una acció d'aquesta temporada

Patrick Reyes, en una acció d'aquesta temporada

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) s'enfronta aquest dissabte a dos quarts de vuit de la tarda a l'AD Torreforta en un cap de setmana clau per retallar la curta distància que la separa del lideratge del grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs, que són tercers, viuen una jornada 22 de competició que es veurà el duel entre els dos equips que colideren la lliga: el SESE i el Bàsquet Molins. La UESC jugarà el primer partit després de certificar la classificació matemàtica per la fase d'ascens.

Quan resten quatre partits per al final de la fase regular, l'equip de Cesc Senpau es troba a dos partits dels dos conjunts que ostenten el lideratge. Els santcugatencs, però, tenen l'average perdut amb tots dos, així que arribar a superar-los és pràcticament un miracle. Això sí, tot fa pensar que aquesta jornada retallarà distàncies, sempre que l'equip compleixi amb el pronòstic i superi un ADT que, de la seva banda, s'hi juga encara més: no descendir.

I és que l'equip tarragoní és penúltim amb vuit victòries i 14 derrotes, empatat amb el CB Santfeliuenc, i tot i ser en places de descens directe, té el vuitè classificat, el Bàsquet Sitges, a només un partit. Per tant, en una competició tant ajustada i amb el final del curs a tocar, cada triomf val or en aquesta zona calenta de la classificació. A l'anada, la UESC va haver de remar fins al final per endur-se el triomf a Torreforta.

Pel que fa el capítol físic de l'equip, Jordi Riera serà l'únic dubte per als de Cesc Senpau.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.