La UE Sant Cugat busca la reacció a l'escenari més dur: la pista d'un Femení Sant Adrià B que pot ser campió


  • Comparteix:

Saioa Lucas, jugadora de la UESC

Saioa Lucas, jugadora de la UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina provarà de trencar amb la ratxa de dues derrotes seguides al grup 2 de Primera Catalana en l'escenari més complicar per fer-ho: la pista del líder, el Femení Sant Adrià B, que pot ser campió aquest cap de setmana. A més, les adrianenques arriben a la cita ferides després d'haver encaixat el cap de setmana passat la tercera derrota de la temporada a la pista del Club Natació Sabadell. La UESC, de la seva banda, intenta allunyar-se del tot de la promoció de permanència.

El moment de joc i d'ànims de les santcugatenques ha patit una davallada les últimes setmanes, fruit de dos mals resultats que han corroborat el que afirmava Marta Rosanas: que la salvació es vendrà molt cara i que la lliga serà igualada fins al final. Ara bé, el coixí edificat gràcies al bon rendiment de les vermell-i-negres durant bona part de la temporada ha fet que encara ostentin un marge de dos partits respecte la promoció de descens, que marca ara mateix el Lliçà d'Amunt.

Així, l'entrenadora espera tornar a un estat de joc regular i solidesa en els resultats que faci que el curs acabi amb certa tranquil·litat, tot i que perquè comenci aquesta situació a la jornada d'aquest cap de setmana caldrà fer un esforç afegit: el Femení Sant Adrià té quatre victòries més que els seus perseguidors, el Sant Fruitós i l'Escola del Carme, i a més té el bàsquet average guanyat amb tots dos rivals.

Per tant, amb triomf lila i ensopegades dels seus perseguidors l'equip acabaria de manera matemàtica en primer lloc i ascendiria a Copa Catalunya, una dificultat afegida per a les santcugatenques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.