La UESC planta cara però acaba cedint a la pista del líder, l'Snatt´s Femení Sant Adrià B


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del partit d'anada contra el Femení Sant Adrià

Imatge d'arxiu del partit d'anada contra el Femení Sant Adrià

L'equip femení de la UESC perd (57-52) davant l'Snatt's Femení Sant Adrià B, en un gran partit de les santcugatenques, que han plantat cara a la pista del líder a partir de la solidesa defensiva. Derrota amb un regust dolç a nivell anímic malgrat ser la tercera desfeta seguida. Les de Marta Rosanas són sisenes però ja només tenen una victòria de marge sobre la zona de promoció de descens, quan falten cinc jornades per acabar la lliga al grup 2 de Copa Catalunya.

El Femení Sant Adrià només ha perdut tres partits en tota la competició i, per tant, la derrota a la pista adrianenca entrava dins de totes les previsions. Tot i això, la UESC ha sortit convençuda de les seves opcions i, després d'un primer quart amb alguns desajustos defensius, l'equip ha fet un pas endavant i ha trobat la seguretat des de la bona feina al darrere.

Les santcugatenques han aconseguit que les locals no anotessin amb facilitat, i han tingut la confiança i l'encert en el llançament necessaris per mantenir el marcador ajustat. L'entrenadora vermell-i-negra, Marta Rosanas, creu que haver posat contra les cordes un equip tan sòlid com l'Snatt's Sant Adrià fa que surtin moralment victorioses tot i la derrota.

Marta Rosanas

Vam fer un molt bon partit, al final podria haver guanyat qualsevol dels dos. No crec que sigui una derrota, sinó que a nivell anímic ha estat una victòria que ens ajudarà a afrontar els cinc partits que queden.


Rosanas es mostra confiada que l'equip resoldrà favorablement el tram final de campionat i confirmarà la permanència. La setmana que ve, les santcugatenques reben l'Olot, un rival directe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.