La UE Sant Cugat imposa la lògica davant l'AD Torreforta i suma la dissetena victòria del curs


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) fa valer les seves armes per superar (80-67) un Associació Deportiva Torreforta anàrquic i s'endú la dissetena victòria al grup 2 de Copa Catalunya. Els santcugatencs n'han tingut prou amb executar part del seu repertori per vèncer un conjunt que ha basat el seu perill en les individualitats, i tot i no sentenciar fins al tram final no ha vist patir el triomf en cap moment. Resten tres partits per al final de la fase regular i els vermell-i-negres s'afiancen al tercer lloc.

La UESC ha complert amb el paper d'equip gran i ha imposat la seva llei sumant un nou triomf, en una jornada en què el millor ha estat el resultat. El joc ha estat gris i en moltes ocasions faltat d'intensitat i ha estat l'equip amb més recursos qui s'ha endut la victòria, gràcies en part a una renda inicial que els locals ja no han deixat anar. Amb un atac correcte, on ha faltat tensió ha estat darrere, i per això els visitants han retallat els marges del voltant de 10 punts a situar-se només a tres.

Quan l'equip ha començat a aprofitar les variants defensives i s'ha tancat el rebot, l'equip ha marxat en el marcador gràcies també al lideratge de Jordi Costa i a l'anotació compulsiva de Ferran López. Així, ha arribat al descans amb 11 punts de distància, i a la represa s'ha mostrat més sòlid: amb més intervenció d'altres jugadors, com Pau Truñó o Sergio Clemente, s'ha anat augmentant el marge fins rondar els 20 punts. Una renda que l'equip ha gestionat a l'últim quart, quan ha aixecat el peu de l'accelerador i el rival fins i tot ha pogut maquillar el resultat.

El tècnic de l'equip santcugatenc, Cesc Senpau, parla de les opcions d'augmentar alguna posició en aquesta recta final de lliga.

Cesc Senpau

Volem fixar-nos en nosaltres i veure què passa. Si al final pugem una posició, benvinguda seria, ho farem de bon grat.


La UESC jugarà el cap de setmana que ve l'aventpenúltima jornada de la fase regular davant el Santfeliuenc, equip de la zona baixa de la classificació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.