La UESC es retroba amb el triomf i supera de manera clara el CE Sant Nicolau

La Unió Esportiva Sant Cugat supera el CE Sant Nicolau per un contundent 97 a 58 a la penúltima jornada de la fase regular al grup 2 de Copa Catalunya. Els vermell-i-negres han estat superiors en tot moment i molt encertats en el tir exterior davant un Sant Nicolau que només ha inquietat en algunes fases del primer quart.

El matx ha començat amb una UESC molt endollada que ha aconseguit obrir una bretxa en el marcador de 18 punts a favor i amb uns encertats Ferrán López, Jordi Costa i Enric Bas en el tir exterior. Ara bé, els visitants han reaccionat i abans del final del primer quart han fet un parcial de 10 a 0 i s'han tornat a ficar en el partit. La reacció del Sant Nicolau ha estat un miratge, perquè els santcugatencs de nou s'han posat mans a la feina i han tornat a obrir una escletxa que cada cop han fet més gran.

Amb el partit molt a favor, Cesc Senpau ha aprofitat per donar minuts a tots els homes i el nivell de l'equip s'ha mantingut sempre constant, amb uns alts percentatges anotadors. Al final, victòria per 39 punts per als vermell-i-negres que continuen la seva preparació particular per al play-off d'ascens. Cesc Senpau destaca la bona feina dels seus homes.

Cesc Senpau

Més enllà d'uns minuts que ens ha costat en el primer quart, la resta del partit hem estat molt treballadors, molt encertats en el tir i hem portat el control del joc.

La següent setmana visiten la pista del Bàsquet Sitges, equip de mitja taula.

El Salou, primer rival en la cursa per l'ascens a Lliga EBA

Després d'aquesta jornada s'ha definit quin serà el rival als quarts de final de la fase d'ascens a Lliga EBA, eliminatòria prèvia a la Final a Quatre. Precisament, serà l'amfitrió d'aquesta fase final, el CB Salou, que matemàticament serà el segon classificat del grup 1 i que a hores d'ara compta amb 20 victòria després de 25 partits. La UESC acabarà tercera sí o sí, així que l'anada serà a Sant Cugat el 12 de maig i la tornada a Salou el cap de setmana següent.