La UE Sant Cugat pot assolir la permanència matemàtica aquest dissabte davant el Sant Andreu


  • Comparteix:

Imatge d'aquesta temporada / Font: UESC

Imatge d'aquesta temporada / Font: UESC

La Unió Esportiva Sant Cugat femenina té l'opció d'assolir aquest dissabte a un quart de vuit d'una vegada per totes la permanència matemàtica a Primera Catalana. Les santcugatenques reben el Sant Andreu Natzaret, dotzè classificat, i en cas de triomf se salvarà de manera directa. Ara bé, en cas de derrota encara podrien signar la salvació si el CB Olot o el Lliçà perden els seus respectius compromisos.

La UESC té l'objectiu a tocar després d'un curs molt dur. El Sant Andreu té poques opcions d'evitar la promoció de permanència, i visitarà un pav 1 que donarà suport a les seves jugadores perquè acabin de certificar finalitzar el curs per sobre de la plaça 11. A hores d'ara resten tres partits per cloure la fase regular i l'únic que fa que encara no s'hagi aconseguit la fita és que les de Rosanas tenen l'average perdut amb el Lliçà i l'Olot.

A més, la jornada és propícia tenint en compte que el Lliçà visita una Escola del Carme que es juga ser segona i l'Olot ho fa a la complicada pista del GEiEG B.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.