La UE Sant Cugat femenina signa la salvació matemàtica tot i caure davant el Sant Andreu


  • Comparteix:

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina signa de manera matemàtica la permanència al grup 2 de Primera Catalana tot i caure (52-57) davant el Sant Andreu Natzaret a la jornada 28 de competició. La derrota del Club Bàsquet Olot a la pista del GEiEG B ha fet que la UESC segueixi a Primera l'any que ve sense haver de disputar una promoció de permanència. Les santcugatenques han aconseguit l'objectiu a dues jornades per al final del curs.

Després d'un curs complicat, amb una plantilla curta, poques rotacions i una baixa de pes en la marxa de Mirari Lizaso, la UESC femenina de Marta Rosanas s'ha guanyat el dret a seguir a Primera Catalana sense passar per una eliminatòria de permanència. Les santcugatenques no ho han pogut celebrar a la pista pel fet de caure en una tarda grisa davant el Sant Andreu Natzaret badaloní, però la realitat diu que les vermell-i-negres han fet una temporada de mèrit tenint en compte les dificultats.

El partit de la UESC aquest dissabte ha estat per oblidar, sobretot per la manca d'intensitat en el rebot, per la poca tensió defensiva en algunes fases del partit, fruit també del cansament d'aquest tram final de curs, i pel gran encert des de la línia exterior de les badalonines. Tot i tenir algunes fases de punteria i d'impuls en defensa i arribar a situar-se set punts per davant al tercer quart, les locals se'ls ha fos els ploms al final del tercer quart i han encaixat un contundent parcial per entrar per darrere a l'últim període.

Ja sense capacitat de reacció tot i els intents, més amb el cor que amb les cames, el Sant Andreu ha seguit amb la punteria afinada per acabar-se enduent el partit per cinc punts. Tot i això, la jornada ha afavorit els interessos d'una UESC que, ja amb la salvació al sarró, tancarà la temporada amb els dos partits que li resten: a domicili davant el Minguella i a casa davant l'Osona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.