Marta Rosanas seguirà al capdavant de la UE Sant Cugat femenina la temporada vinent


  • Comparteix:

Marta Rosanas, entrenadora de la UESC una temporada més

Marta Rosanas, entrenadora de la UESC una temporada més

Marta Rosanas seguirà una temporada més al capdavant de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina, segons ha pogut saber Cugat.cat. L'entrenadora i el club han arribat a l'acord després del bon rendiment aquesta temporada al grup 2 de Primera Catalana, que es tancarà aquest dissabte al pav 1 de la Rambla del Celler davant el Femení Osona. Rosanas començarà el seu segon curs natural al capdavant de l'equip, després de fer-se càrrec de la plantilla a la meitat de l'exercici 2016-17.

Rosanas va agafar l'equip en una situació complicada fa dues temporades i el va dur a la salvació matemàtica, sense necessitat de passar per una promoció de permanència, en una darrera jornada emocionant. Aquest bon rendiment li va meréixer una renovació més que justificada, i aquest curs l'equip ha protagonitzat un dels millors rendiments de la història de la branca femenina de l'entitat: de fet, ha arribat a fregar la zona capdavantera.

Ara bé, el fet de tenir una plantilla curta d'efectius ha passat factura per un conjunt que semblava que patiria més del previst. No obstant això, el conjunt va reaccionar amb una sèrie de triomfs clau per tancar la salvació directa a dos partits per al final del curs i ara mateix suma ja cinc victòries més que al final de l'anterior exercici, una xifra que pot augmentar a sis si es venç aquest dissabte. La UESC seguirà, doncs, a Primera Catalana, i també seguirà dirigida per Marta Rosanas.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.