La UESC femenina 2018-19 comença a prendre forma amb sis renovacions i el fitxatge de Natàlia Llansó


  • Comparteix:

Saioa Lucas, una de les renovacions

Saioa Lucas, una de les renovacions

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) femenina 2018-19 comença a prendre forma. Després de la renovació de Marta Rosanas, avançada per Cugat.cat fa una setmana, és el torn de la plantilla, que de moment comptarà amb sis renovacions i la incorporació de Natàlia Llansó, que torna al club després de dues temporades d'absència.

Cris Costa, Saioa Lucas, Laia Costa, Laura Benedicto i Laura Ponce renoven, així com Marta Pavón, jugadora del planter que ha estat en dinàmica de primer equip i que el curs que ve tindrà fitxa de sènior A. A aquests sis noms se'ls uneix el de Natàlia Llansó, formada al planter de la UESC i que ha estat dos anys fora de l'entitat: un curs jugant a Segona Catalana al Joventut de Badalona i un altre a l'estranger per motius acadèmics.

La resta de noms encara estan per definir, tant a nivell de continuitats com de possibles altes, tot plegat per competir de nou a Primera Catalana, on aquest curs han assolit la salvació directa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.