Ferran López renova amb la UESC, però Robert Cosialls, Antonio Deivi, Jordi Costa i Pere Soler marxen


  • Comparteix:

Ferran López ha renovat per la UESC / Font: UESC

Ferran López ha renovat per la UESC / Font: UESC

L'equip masculí de la UESC pren forma de cara a la nova temporada a Copa Catalunya amb la renovació de Ferran López, un dels jugadors més destacats del conjunt santcugatenc. Per contra, Robert Cosialls, Antonio Deivi, Jordi Costa i Pere Soler seran baixa en el conjunt que dirigeix el nouvingut Dani José. José ha avançat a Cugat.cat que s'incorporaran entre dos i tres jugadors per reforçar l'equip.

Baixes importants

Les baixes de Cosialls i de Costa equivalen a perdre els dos pesos pesants en les línies interior i exterior. Cosialls ha fet el pas definitiu aquesta temporada per ser entre els millors de la categoria, i de fet ha acabat com el tercer jugador que més valora en tot el grup 2 de Copa Catalunya, amb més de 24 punts per partit de valoració.

El cas de Costa és diferent. El base, de 29 anys, va aterrar fa dues temporades a la UESC, on més enllà de ser el director d'orquestra titular del primer equip ha desenvolupat tasques en altres àrees del club, com en sessions de tecnificació o campus. Ha estat la continuitat de Senpau a la pista, un jugador clau per entendre el rendiment de l'equip. Costa s'ha desvinculat de totes les seves funcions al club.

Antonio Deivi ha estat un jugador determinant en el joc interior i serà una baixa important per als vermell-i-negres després de complir la segona temporada al club santcugatenc. Pere Soler, 'Pistol', també abandona l'equip després de ser un dels jugadors experimentats i veterans de la plantilla.

Primera renovació

Ferran López ja ha signat la renovació i és un dels millors anotadors des de la línia exterior de Copa Catalunya. La UESC s'assegura d'aquesta manera la capacitat ofensiva de l'equip.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.